funiQ logo

Feketeszakáll Kalandpark, Tiszalök

Tiszalökön, a tó mellett, az üde zöld környezetben egy mesébe illő játékterület helyezkedik el, a Feketeszakáll Kalandpark. A park nem hiába viseli a kalóz nevét, ugyanis egy több mint 200 négyzetméter alapterületű kalózhajó áll a gyerekek rendelkezésére. A hajó belsejében egy játszótér van kialakítva a kis felfedezőknek.

A parkban találunk még egy 80 elemből álló, háromszintes kötélpályát és egy drótkötél-csúszdapályát, ahol a felnőtteknek is lehetőségük van az önfeledt szórakozásra.

A gyerekeknek azonban még itt sem ér véget a móka, vár rájuk egy 120 méteres földalatti csőlabirintus, ahol a majdnem teljes sötétben átélhetik, milyen érzés lehet a látásunk nélkül boldogulni, és hogyan erősödik fel így a többi érzékszervük. És ha még ezek után további kikapcsolódásra vágynak, a focipálya, a strandröplabda pálya valamint a kalandpark melletti szabadstrand további lehetőséget adhat a szórakozásra.

A park kifejezetten nagy figyelmet fordított a mozgáskorlátozott vendégekre, így az akadálypályák legalsó szintjét ők használhatják, továbbá az egész szezon alatt működő Tógyer Zsolt Emlékverseny is nekik lett kitalálva.

Nyitva tartás

Minden nap reggel 8-tól este 8-ig.

Árak

Az árak a honlapon vannak feltüntetve.

Elérhetőségek

Cím: 4450 Tiszalök (külterület) Hrsz:0537/37
Tel: +36 70 670 1019
E-mail: info@feketeszakallkalandpark.hu
Web: www.fszkp.hu