funiQ logo

Hotel President korcsolyapálya, Budapest

A 2017/18-as szezonban nyílt meg első alkalommal a Hotel President tetőteraszán a kis méretű, műanyag korcsolyapálya, ahová a szemünk elé táruló látvány miatt is érdemes ellátogatni.

A minden nap a délutáni órákban nyitva tartó korcsolyapályáról csodás kilátás nyílik az V. kerület díszes homlokzataira, Zsolnay tetőire, és a Parlament épületére is, ráadásul mindezt az esti órákban kivilágítva láthatjuk.

A pálya kis mérete miatta csak 20 fő korcsolyázhat rajta egyszerre, ezért érdemes indulás előtt telefonon vagy online jegyet foglalni. Ha mégis jegy nélkül, telt pályához érkeznénk, akkor megihatunk egy finom forralt bort, puncsot, vagy ehetünk egy bejglit, amíg a pálya körüli asztaloknál ülve várakozunk a sorunkra.

A recepción kapott jegy mellé kapunk egy kártyát a lifthez, amivel egy másik lifting jutunk, ez visz fel a tetőteraszra. A második lift csupán 3 személyes, ezért készüljünk fel egy kis sorban állásra.

Elérhetőség

Cím: 1054 Budapest, Hold u. 3-5., Hotel President tetején
Tel.: +36 1 510 3400
Web: www.facebook.com/hotelpresident

Még több jégpálya!

Országos műjégpálya-lista Kíváncsi vagy, hol lehet a közeledben korcsolyázni? Íme a lista, amely tartalmazza Magyarország jégpályáit, a legfontosabb tudnivalókkal. A budapesti pályákat kerületenkénti bontásban, az országos listát pedig lejjebb görgetve, városonként ABC-sorrendben találjátok meg.