funiQ logo

Wakeboard- és vízisí pályák

leveleki wakeboard pálya - start pillanata
Leveleki wakeboard pálya - start pillanata Fotó: funiQ

Hazai kötélpálya-vontatású vízisí és wakeboard pályák

  • Balatonfüred - Füred Wakeboard CentrumA Tihanyi félsziget lábánál, Balatonfüreden a Füred Campingben található Surf és Vitorlás iskolában vízisípálya, homokos foci- és röplabda pálya, minigolf, búvároktató bázis, kajak, windsurf, katamarán, vitorláshajózás és különféle tanfolyamok várnak rád.
  • Balatonfűzfő - Fűzfő wakeboardBalatonfűzfőn, a Föveny Fürdő területén kapott helyet a kétpontos pálya, ahol gyerekek és kezdők is elsajátíthatják a wakeboardozás alapjait, emellett kipróbálhatjuk a fánkot és SUP-ot is. A pályahasználat mellé a felszerelést és az oktatást ingyenesen biztosítják számunkra.
  • Budakalász - Lupa WakeA Lupa-tavon található Lupa Wake 3 különböző formájú és nehézségű pályával várja a kezdő és gyakorlott wakebordosokat. A 2.0 kezdő pálya azoknak ajánlott, akik még csak most ismerkednek a wakebordozással. Az 5 és 6 oszlopos pályákon gyakorlók és profik haladhatnak.
  • Budakalász - Omszk Wakeboard CentrumBudapesthez közel, a budakalászi Omszki-tavon májustól októberig nyitva tartó, 800 méter hosszú, ötszög alakú pálya várja a wakeboardosokat. A pályán elhelyezett ugratók, csúszó csövek kezdők számára is alkalmasak.
  • Budapest - Városligeti-tó Board UpA Városligeti-tavon található Board Up vízisí- és wakeboard pálya minden korosztálynak remek sportolási lehetőséget nyújt, valamint pihenni is lehet a parkban.
  • Dunaharaszti - Univerzum KempingAz Univerzum Üdülőközpont területén található egy vízisí-és wakeboard pálya. A pályán a vízisín és a wakeboardon kívül még sok-sok izgalmas sporteszközt lehet használni.
  • Dunavarsány - Rukkel-tó waterparkA dunavarsányi Rukkel-tó egy igazi víziparadicsomnak ad otthont: tucatnyi vízicsúszda, wakeboard pálya, ugrótornyok, éttermek és bárok, valamint vízibicikli-, csónak- és kajak kölcsönző is vár rád. Az 5 oszlopos wakeboard pályán kötél vontatja a ridereket, akik néhány elemet is használhatnak.
  • Gyékényes - X2.0 Cable System & WakeparkA gyékényesi Wakepark minden vízisí és wakeboard kedvelőt ellát élményekkel. A pálya ingaszerűen van kialakítva.
  • Gyömrő - Tófürdő Lake BoardA gyömrői vízisí- és wakeboard pálya az ország első ingarendszerű pályája, valamint újdonság lehet még mindenkinek, hogy este a kivilágított Tófürdőben is lehet csúszni.
  • Hejőkeresztúr - Hejő-tó Vice BeachA hejőkeresztúri Vice Beach lehetőséget ad a kötélpályás és a motorcsónak-vontatású vízi-sportolásra is, valamint a vízisí és wakeboard mellett más sporteszközzel is ellátja a látogatókat.
  • Hódmezővásárhely - Sun CityA hódmezővásárhelyi Sun City elképesztően sok szolgáltatással várja a látogatókat. Van itt wakeboardpálya, kalandpark, játszótér, jet-ski és strand is, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá illő kikapcsolódási formát.
  • Ikrény - Ikrényi-tó Westside Cable ParkAz ikrényi wakeboard pálya attól egyedi, hogy itt a többivel ellentétben jobbra és balra is induló pálya is van, valamint egy egyszemélyes kezdő pályát is találunk. Emellett strandolásra is van lehetőség, így ha valaki nem szeretne sportolni, a tóparton napozhat, míg a többiek csúsznak.
  • Kecskemét - Ride CableA kecskeméti Ride Cable szokásos ötoszlopos pályájával, és rengeteg elemével a kezdőknek és a profiknak is egyaránt lehetőséget kínál a tanulásra és a szórakozásra. A pálya melletti strandon pedig kipihenhetjük magunkat a sport után.
  • Levelek - Wakeboard- és VízisícentrumA leveleki vízisí- és wakeboard pályán minden sportkedvelő remekül szórakozhat, valamint a pálya mellett pihenhet is a strandon. A legkisebbek sem fognak unatkozni a nagyok mellett, hiszen rájuk egy játszótér vár.
  • Martonvásár - Rebel BeachA Rebel Beach wakeboardpálya a megszokottal ellentétben nem szögletes, hanem egyenes, így biztosan még a profik is találnak valami technikai újdonságot. Nagyon jó gyakorlóhely kezdőknek és profiknak is. A pálya sebességét az igényeidhez alakítják.
  • Pécs - BEREK wakeboard és lovardaPécsett nyílt meg Baranya megye első wakeboard pályája. A pályán minden vízi sportbarát jól szórakozhat a nyáron, valamint a lovaglás iránt érdeklődőknek is ideális helyszín, még télen is, hiszen az ottani csarnok megóvja a sportolókat a hidegtől.
  • Pécs - Central Wakeboard és SzabadidőparkPécstől délre, a Tüskésréti-tónál találjuk a Central Wakeboard és Szabadidőparkot, ahol a wakeboard és a vízisí mellett kivilágított rekortán burkolatú futópályán futhatunk, strandröplabdázhatunk, strandfocizhatunk, túrázhatunk tanösvényen. A gyerekeket pedig játszótér és vízi kalandpark várja.
  • Sándorfalva - Nádastavi Drót-BoardSzeged közelében, Sándorfalva északi részén terül a Nádas-tó, amely nyaranta strandként és wakeboard pályaként is üzemel, miközben egész évben várja a horgászat szerelmeseit. A 2 oszlopos wakeboard pályát reggeltől sötétedésig használhatjuk.
  • Siófok - Bamboo Sziget Wakeboard és Vízisí CenterA Balaton déli partján található ötszög alakú vízi sport pályára kezdő és haladó vízisí, wakeboard, wakeskate, kneeboard sportolókat várnak, valamint a pihenésre is van itt lehetőség.
  • Vadna - Vadna Wake ParkA Vadna Park sok egyéb szolgáltatása mellett egy wakeboardpályával is ellátja a látogatókat, így itt nem csak pihenésre, hanem sportolásra is van lehetőség.
  • Velence - Venice Beach Cable ParkA velencei vízisí-és wakeboard pálya kezdőknek és haladóknak is ideális helyszín. A pályán mindenféle elemek is találhatók, valamint a strandon pihenni is tud az ember.
  • Vonyarcvashegy - Lidó strand vízisí- és wakeboard pályaA vonyarcvashegyi strandon a pancsolás és napozás mellett wakeboardozásra és vízisíelésre is lehetőségünk nyílik. A pályán minden korosztály kipróbálhatja ezeket a sportokat, az oktatók segítségével pedig akár kezdőként is hamar sikerélményünk lehet.
Vízisí és Wakeboard Fun Park
Ikrényi-tó (Vízisí és Wakeboard Fun Park) Fotó: funiQ

Hazai motorcsónak-vontatású vízisí és wakeboard

  • Abádszalók - Tisza-tó Riviera VízisportAz abádszalóki strandon lehetőség nyílik a motorcsónakkal vontatott vízisportok kipróbálására. Ezen kívül van még itt jetski, hajótúra, és még sok más izgalmas szolgáltatás.
  • Dunavarsány - WaterworldA dunavarsányi Waterworld minden vízisport kedvelőt szeretettel vár, bármilyen szinten is tartson az illető. Ezen a helyen a kezdők is hamar felzárkózhatnak. A wakeboardosokat és vízisíseket motorcsónak vontatja.
  • Hejőkeresztúr - Hejő-tó Vice BeachA hejőkeresztúri Vice Beach lehetőséget ad a kötélpályás és a motorcsónak-vontatású vízi-sportolásra is, valamint a vízisí és wakeboard mellett más sporteszközzel is ellátja a látogatókat.