funiQ logo

Veszprémi Intersport Jégpálya

A téli időszakban beszűkül a sportolási lehetőségek száma, de a fedett jégpálya jó alternatívát kínál a szabadidő aktív és jó levegőn való eltöltéséhez. A veszprémi Intersport Jégpálya küldetésének tekinti, hogy segítséget nyújtson az iskoláknak a napi testnevelés megvalósításában. A korábbi évek gyakorlatához igazodva az előzetesen bejelentkezett csoportok hétköznap délelőttönként ingyenesen látogathatják a létesítményt.

A pálya területe 800 m², amely a biztonság érekében körbe van palánkozva. A jégpálya hűtőrendszerrel van ellátva ami -10 fokra fagyasztja a vizet, a tökéletes élmény érdekében. A pályát előzetes egyeztetéssel lehet bérelni rendezvényekre. A pályán nem csak korcsolyázni lehet, lehetőség van jégkorongozni, kéthetente pedig jégdiszkózni.

A nyitva tartás hokimeccsek miatt változhat, így indulás előtt érdemes ránézni a pálya facebook oldalára.

Elérhetőség

Cím: 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út 3. - Veszprém Aréna parkoló mellett, és a Tesco áruház mögötti területen
Tel: +36 30 216 4666
Web: www.jegpalyaveszprem.hu

Még több jégpálya!

Országos műjégpálya-lista Kíváncsi vagy, hol lehet a közeledben korcsolyázni? Íme a lista, amely tartalmazza Magyarország jégpályáit, a legfontosabb tudnivalókkal. A budapesti pályákat kerületenkénti bontásban, az országos listát pedig lejjebb görgetve, városonként ABC-sorrendben találjátok meg.