funiQ logo

Balaton Paintball - Bob melletti pálya, Balatonfűzfő

2008 nyarán nyitotta meg kapuit a paintball pálya, ami a BalatoniBob Szabadidőpark és a SERPA Kalandpark mellett terül el.

A paintball versenyek ezen a pályán egy fapalánkokkal berendezett, füves, fás, ligetes területen történnek. A játéktér különlegessége, hogy egymás mellett, két különálló pálya helyezkedik el, amelyeket nagyobb csoportok esetén akár össze is lehet nyitni. Normál esetben azonban egyszerre akár két, egymástól független csata is dúlhat egymás mellett.

A kevésbé bátrak, a paintballhoz túl fiatalok, vagy csak békésebb természetűeknek sem kell azonban elkeseredni, hiszen a pályák mellett egy hálóval elkerített célba lövő területen tapasztalhatják meg az érzést, hogy milyen meghúzni a ravaszt. Az átalakított puskákat kicsik és nagyok egyaránt használhatják.

A pályák szabadtériek, +8 °C fölött működnek.

Nyitva tartás

A balatonfűzfői pálya minden év márciustól júniusig előre bejelentkezett csoportokat vár, júniustól szeptemberig azonban folyamatosan nyitva tart, minden nap 10:00-tól estig.

Elérhetőség

Cím: 8175 Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.
Tel.: +36 30 937 3120; +36 20 466 9560
E-mail: lajos@balatonpaintball.hu; kriszta@balatonpaintball.hu
Web: www.balatonpaintball.hu

A Balaton Paintball másik pályája

Balaton Paintball - Hegyi pálya, Balatonfűzfő A város egyik paintball pályája a Balatonfűzfőt és Papkeszit elválasztó hegygerinci útnál található. Az igazi terepcsatás pályára csak előzetesen bejelentkezett csapatokat várnak a szervezők. A november végéig nyitva tartó paintball paradicsomban éjszakai és több napos csatára is jelentkezhetünk.

Még több élménypark a Balatonnál

Élmények, kalandok a Balatonnál Összeszedtük, hogy hova érdemes menni, ha nem volt elég az aznapi mozgás: listánkban szerepelnek a Balaton körüli kalandparkok, víziparkok, bobpályák, paintball pályák, egy mezítlábas ösvény és csupa olyan hely, ahova a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket bármikor el lehet vinni.