funiQ logo

Bringaréna, Eplény

Hazánk leghosszabb sípályáján nyáron sem unatkozhat az ember, hiszen Eplény csodás környezetében a pálya a bringások rendelkezésére áll. A téli szezon végén a sífelvonó lécek helyett kerékpárokat szállít a hegytetőre, ahonnan a különböző lejtőkön lehet gyakorolni a hegyikerékpározást. A kezdőknek kialakított tanulópályákon kívül azonban az adrenalin kedvelők is kiélhetik vágyaikat a cross country, freeride és downhill pályákon.

A kalandos élmény több napig is tarthat, ugyanis a bringapályán hosszabb hegyi túrák is indulnak, ahol egyénileg, családdal vagy akár osztállyal is részt lehet venni. Mindezek mellett a gyalogtúrázók számára Magyarország egyetlen négyüléses felvonója libegőként is használható.

Egyéni jegyek és szezonos bérletek, illetve csoportoknak kedvezményes jegyek is kaphatók. A jegyárak és a nyitva tartás a Bringaréna honlapján találhatók meg.

Elérhetőség

Cím: 8413 Eplény külterület, Malomvölgyi utca 1.
Tel: +36 70 425 7674, + 36 20 922 7346
E-mail: info@bringarena.com
Web: www.bringarena.com

Még több élménypark a Balatonnál

Élmények, kalandok a Balatonnál Összeszedtük, hogy hova érdemes menni, ha nem volt elég az aznapi mozgás: listánkban szerepelnek a Balaton körüli kalandparkok, víziparkok, bobpályák, paintball pályák, egy mezítlábas ösvény és csupa olyan hely, ahova a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket bármikor el lehet vinni.