funiQ logo

SUP Center Balaton, Tihany

Tihany déli, Szántód felőli részén található a Club Tihany Üdülőfalu, amelynek része a SUP Center Balaton. A „stand up paddle-centert” is működtető cég a Balaton legrégebbi, 1988 óta létező szörf és vitorlás iskolájának tulajdonosa. A SUP-centerrel – amely a Balatonon az első volt – 2011-ben bővítették szolgáltatásaikat.

A SUP Center Balaton speciális stand up paddle központ az országban: számos különféle felszerelés között lehet válogatni és vásárlás előtt akár ki is próbálni őket. A kölcsönözni, vagy megvásárolni kívánt deszkák és evezők kiválasztásában szakszerű tanácsokkal segítenek nekünk.

A SUP-on való evezés segít az egyensúlyérzék fejlesztésében, növeli az állóképességet és a teherbírást, továbbá erősíti a mély izomzatot. Mivel ötvözi a kardió-, az egyensúly- és az erősítő elemeket, folyamatosan fitten tart. Arról nem is beszélve, hogy a természet közelsége és a testmozgás segít a stressz levezetésében, a kikapcsolódásban, a testi-lelki harmónia megteremtésében is. Sokan úgy emlegetik a stand up paddle-t, hogy “jóga a vízen”.

Várnak minden stand up paddle-ezni vágyót: a már rutinosakat, akik tapasztalat cserére mennének, de azokat is, akik csak egyszerűen el szeretnének igazodni az eszközök között és ki szeretnék próbálni az álló evezést.

A helyszínen segítenek a kezdőknek az alapok elsajátításában, a haladóknak új technikák tanulásában. Rövid, bevezető oktatásra és privát órára is mehetünk, előzetes egyeztetés után.

A SUP Center Balaton vezetett túrákat is indít a Tihanyi-félsziget környékére, ezekre kezdők is jelentkezhetnek. Emellett szombaton délben 1 órás SUP jóga órát tartanak. A felfújható Red Paddle deszkákon igazán különleges élmény a jógázás, előzetes jelentkezés után.

Az „all round” deszkák bérleti díja óránként 3200 Ft. Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, vagy e-mailen. A kölcsönzéshez személyi igazolvány szükséges.

Nyitva tartás

Májustól októberig
A nyári főidényben: 9:00 -18:00

Az iskola személyes felkeresése esetén – a Club Tihanyba történő bejutáshoz – előzetes bejelentkezés az alábbi e-mailen, vagy telefonszámon lehetséges:

Elérhetőség

Cím: 8237 Tihany, Rév utca 3. (Club Tihany)
Tel.: +36 30 701 9317 (Király Henriett)
E-mail: info@standuppaddle.hu
Web: www.standuppaddle.hu

Még több élménypark a Balatonnál

Élmények, kalandok a Balatonnál Összeszedtük, hogy hova érdemes menni, ha nem volt elég az aznapi mozgás: listánkban szerepelnek a Balaton körüli kalandparkok, víziparkok, bobpályák, paintball pályák, egy mezítlábas ösvény és csupa olyan hely, ahova a kalandvágyó gyerekeket és felnőtteket bármikor el lehet vinni.